Un student a fost găsit mort lângă un hotel din Timişoara, unde se cazase

Trupul neînsufleţit al unui tânăr de 22 de ani, din Timişoara, student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, a fost găsit, miercuri, lângă un hotel din municipiu, unde se cazase de marţi, pe corpul său nefiind găsite urme de violenţă sau semne că s-ar fi aruncat de la etaj.

487 afișări
Imaginea articolului Un student a fost găsit mort lângă un hotel din Timişoara, unde se cazase

Un student a fost găsit mort lângă un hotel din Timişoara, unde se cazase (Imagine: www.hotel.continental.timisoara.tourneo.ro)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, cadavrul unui student de 22 de ani din Timişoara a fost găsit, miercuri, lângă Hotelul Continental.

"Tânărul de 22 de ani este student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Timişoara, el locuieşte la Timişoara, dar din motive necunoscute nouă, s-a cazat ieri (marţi - n.r.) la acest hotel din municipiu, la etajul şase. Trupul său a fost găsit astăzi (miercuri - n.r.) neînsufleţit, lângă hotel. Nu a fost găsit niciun bilet de adio nici asupra sa, nici în camera în care se cazase, iar lucrurile sale erau toate acolo. Este greu de crezut că s-ar fi aruncat, în gol, de la fereastra camerei în care se cazase, deoarece acolo este o reclamă", a declarat corespondentului MEDIAFAX Mirela Drăghicioiu.

Potrivit acesteia, pe corpul studentului nu au fost găsite urme de violenţă sau semne că s-ar fi aruncat de la etaj.

Trupul tânărului a fost dus la morga Spitalului Judeţean, pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici