Un student străin a fost reţinut, după ce şi-a atacat un conaţional cu un cuţit în curtea unui spital din Timişoara

Un tunisian în vârstă de 27 de ani, student la UMF „Victor Babeş” din Timişoara, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru loviri sau alte violenţe. Acesta este acuzat că a lovit cu un cuţit un alt tânăr din Tunisia, incidentul având loc în curtea Institutului de Boli Cardiovasculare.

480 afișări
Imaginea articolului Un student străin a fost reţinut, după ce şi-a atacat un conaţional cu un cuţit în curtea unui spital din Timişoara

Un student străin a fost reţinut, după ce şi-a atacat un conaţional cu un cuţit în curtea unui spital din Timişoara

Potrivit poliţiştilor, incidentul a avut loc luni în curtea Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde un tânăr de 27 de ani, din Tunisia, l-a atacat cu un cuţit pe un conaţional de-al său, de aceeaşi vârstă. Tânărul a fost reţinut de poliţişti, şi, potrivit unor surse judiciare, şi-a recunoscut fapta.

„A fost reţinut un tânăr de 27 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Victima are 27 de ani şi este tot din Tunisia. Medicii au stabilit că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara susţin că analizează cazul studentului reţinut de poliţişti.

„S-a întâmplat în afara spaţiului de învăţământ, undeva la Pădurea Verde. Cel înjunghiat necesita îngrijiri şi l-au dus la Cardiologie. De cel care l-a înjunghiat se ocupă Poliţia. Este student la Farmacie, tunisian. Nu a mai creat probleme. A fost un conflict, pe stradă cum ar veni, care s-a soldat cu această surpriză neplăcută, în sensul că tunisianul a scos ceva, un cuţit, din buzunar şi l-a înjunghiat. Sigur că vom lua măsuri, avem Comisie de Etică, vedem ce rezultate are la învăţătură, ce comportament, e normal să ne preocupe”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Andrei Motoc, purtătorul de cuvânt al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Taguri:
student,
reţinut,
atacat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici