Un suedez fără acte şi bani a fost găsit în Târgu Bujor. El vrea să meargă în Ucraina, ambasada nu îl poate ajuta

  • Un suedez fără documente şi fără bani a fost văzut în nordul judeţului Galaţi.
  • El doarme unde apucă, merge mai mult pe jos şi susţine că vrea să ajungă în Ucraina
  • Deoarece nu a încălcat nici o lege, suedezul a fost lăsat să-şi continue drumul
2902 afișări
Imaginea articolului Un suedez fără acte şi bani a fost găsit în Târgu Bujor. El vrea să meargă în Ucraina, ambasada nu îl poate ajuta

Un suedez fără acte şi fără bani a fost găsit în oraşul Târgu Bujor. El susţine că vrea să meargă în Ucraina

Suedezul a apărut în urmă cu câteva zile în oraşul Târgu Bujor din judeţul Galaţi. Poliţiştii l-au luat la întrebări deoarece a dormit în parcuri şi în scări de bloc.

Bărbatul nu este considerat periculos, aşa că a fost lăsat liber, deşi nu are acte de identitate şi bani. Ambasada Suediei în România îi cunoaşte situaţia, dar nu-l poate ajuta decât dacă bărbatul solicită asistenţă.

„La noi a stat câteva zile. A dormit pe unde a apucat, prin scări de bloc, în parc, dar nu a făcut probleme. Eu l-am văzut şi am sunat la Poliţie ca să-l verifice. Nu are documente, are în jur de 45 de ani, nu-i periculos, pare a fi  un boem incurabil.

Poliţiştii mi-au spus că a mai fost identificat la Constanta. El susţine că are o misiune religioasă şi vrea să plece în Ucraina.

Misiunea diplomatică suedeză din România ştie despre el, se pare că şi-a pierdut actele în România şi este dreptul lui să-şi facă documentele când vrea”, i-a explicat corespondentului MEDIAFAX,  primarul oraşului Tg.Bujor, Laurenţiu Gîdei.
Deoarece nu are documente, suedezul nu va putea intra în Ucraina. Dacă va încerca să treacă fraudulos frontiera, el ar putea avea probleme cu autorităţile din ţara vecină.

 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici