Un tânăr care lucra la construcţia unui bloc a murit după ce o placă de beton a căzut peste el

Un tânăr în vârstă de 19 ani care lucra la construcţia unui bloc situat la periferia municipiului Timişoara a murit marţi după ce o placă de beton dintr-un zid s-a desprins şi a căzut peste el.

138 afișări
Imaginea articolului Un tânăr care lucra la construcţia unui bloc a murit după ce o placă de beton a căzut peste el

Un tânăr care lucra la construcţia unui bloc a murit după ce o placă de beton a căzut peste el (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Andreea Cinteză, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi că un muncitor de 19 ani care lucra la construcţia unui bloc situat la ieşirea din Timişoara spre Arad a murit după ce o placă de beton s-a desprins dintr-un zid al imobilului şi a căzut peste el.

Cinteză a spus că la faţa locului au mers mai multe echipaje de Poliţie, pompieri şi ambulanţa, care l-au scos pe tânăr de sub dărâmături, medicii constatând decesul acestuia.

Ea a afirmat că poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici