Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat de un bărbat, în scara unui bloc. Agresorul a fost reţinut

Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat, marţi seara, în cartierul de blocuri ANL Constantin Brâncuşi, de un bărbat în vârstă de 44 de ani, în scara unui bloc. Agresorul a fost reţinut, iar minorul este internat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

3482 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat de un bărbat, în scara unui bloc. Agresorul a fost reţinut

Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat de un bărbat, în scara unui bloc. Agresorul a fost reţinut

"La data de 19 decembrie a.c., Secţia 25 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că în jurul orei 19:30, mai mulţi tineri care se aflau în scara unui bloc din sectorul 6, au fost ameninţaţi, pe fondul unui conflict spontan, de către un bărbat de 44 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care ulterior l-a lovit cu un obiect tăietor-înţepător pe unul dintre băieţi", în vârstă de 17 ani, transmite Poliţia Capitalei.

Bărbatul este acuzat de ameninţare şi lovire sau alte violenţe, acesta fiind audiat de procurori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici