Un tânăr s-a dat drept poliţist, cu o legitimaţie falsă, în faţa unui poliţist aflat în timpul liber

Un bărbat este cercetat pentru uzurpare de calităţi oficiale după ce s-a dat drept poliţist. Tânărul s-a comportat agresiv în trafic şi i-a arătat o legitimaţie şi o insignă false, cumpărate de pe internet, unui poliţist aflat în timpul liber, a informat, marţi, IPJ Caraş-Severin.

744 afișări
Imaginea articolului Un tânăr s-a dat drept poliţist, cu o legitimaţie falsă, în faţa unui poliţist aflat în timpul liber

Un tânăr s-a dat drept poliţist, cu o legitimaţie falsă, în faţa unui poliţist aflat în timpul liber

Un poliţist reşiţean care mergea sâmbătă, împreună cu familia, cu maşina personală, a observat că un autoturism încerca să-i blocheze drumul, şoferul acestuia având un comportament agresiv în trafic

La un moment dat, după mai multe manevre de frânare şi accelerare bruşte, maşina din spate l-a depăşit şi s-a oprit pe mijlocul benzii, blocându-i calea, iar din ea au coborât doi bărbaţi, unul dintre ei prezentându-se ca fiind poliţist în alt judeţ şi arătându-i poliţistului reşiţean o legitimaţie şi o insignă care nu aveau însemnele Poliţiei Române.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul care s-a prezentat în mod fals ca fiind poliţist are 35 de ani, e din comuna Doclin, judeţul Caraş-Severin, iar legitimaţia şi insigna prezentate au fost achiziţionate de pe internet.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru comportament agresiv în trafic, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile.

De asemenea, el este cercetat penal pentru uzurparea de calităţi oficiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici