Un tânăr şi-a amputat picioarele pentru o asigurare de 1,3 milioane de dolari. A primit 7.200 dolari

  • Un tânăr de 23 de ani din Taiwan şi-a amputat picioarele pentru a primi o despăgubire de 1,3 milioane de dolari din partea unei asigurări.
  • Prietenul său l-a îndemnat să îşi ţină picioarele timp de 10 ore într-o găleată cu gheaţă pentru a face degerături.
  • Planul s-a întors însă împotriva sa.
1239 afișări
Imaginea articolului Un tânăr şi-a amputat picioarele pentru o asigurare de 1,3 milioane de dolari. A primit 7.200 dolari

Tânărul în vârstă de 23 de ani, identificat cu numele Zhang, şi-a scufundat picioarele într-o găleată cu gheaţă timp de peste 10 ore pentru a le îngheţa atât de tare încât să aibă nevoie de o dublă amputaţie. Un prieten al lui Zhang, identificat doar ca Liao, l-a convins pe acesta să facă gestul, pentru a primi bani de la asigurări.

Potrivit Taiwan News, Liao i-a spus lui Zhang că este urmărit de gangsteri.

Pe 26 ianuarie 2023, Liao şi Zhang s-au plimbat noaptea prin Taipei pe o motocicletă, în aşa fel să pară că lui Zhang i-au îngheţat picioarele. Cu doar câteva zile înainte, Zhang cumpărase mai multe poliţe scumpe de asigurare de viaţă, asigurare de călătorie şi asigurare împotriva accidentelor, au declarat procurorii.

După plimbare, Zhang şi-a ţinut picioarele în gheaţă şi a fost internat în spital, însă medicilor li s-a părut suspect pentru că nu avea urme de pantofi sau şosete, iar rănile sale păreau simetrice. În plus, în noaptea respectivă era destul de cald, într-o o regiune subtropicală cazurile de degerături grave fiind nemaiîntâlnite.

Liao şi Zhang au fost arestaţi pe 17 ianuarie şi sunt amândoi acuzaţi de fraudă şi complicitate la vătămare gravă.

Presa locală a relatat că Zhang a primit 7.200 de dolari de la asigurare, dar a trebuie să îi dea înapoi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici