Un tânăr suspect de furt a fost împuşcat de un poliţist, murind apoi la spital - VIDEO

Un tânăr care intenţiona să fure dintr-o maşină în comuna buzoiană Glodeanu Siliştea a fost împuşcat, marţi, de un poliţist după ce nu s-a supus somaţiei acestuia, bărbatul în vârstă de 20 de ani murind, ulterior, la Spitalul Municipal din Urziceni, glonţul nimerindu-l în inimă.

173 afișări
Imaginea articolului Un tânăr suspect de furt a fost împuşcat de un poliţist, murind apoi la spital - VIDEO

Un tânăr suspect de furt a fost împuşcat de un poliţist, murind apoi la spital (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al IPJ Buzău, în jurul orei 12.30, agenţii postului de poliţie Glodeanu Siliştea au fost sesizaţi în legătură cu o tentativă de furt dintr-un autoturism în comună, în sesizare menţionându-se că tânărul, împreună cu mai multe persoane, se deplasau cu o maşină înmatriculată în străinătate.

Poliţiştii au intervenit şi au observat, la scurt timp, un autoturism cu semnalmentele descrise în sesizare. În această situaţie, poliţiştii au făcut semnalul regulamentar de oprire, însă şoferul nu s-a conformat, ocolind prin şanţ autospeciala Poliţiei, astfel, unul dintre agenţi a tras un foc de avertisment în plan vertical, după care, întrucât şoferul nu s-a supus somaţiei, a tras asupra maşinii urmărite, care şi-a continuat deplasarea către judeţul Ialomiţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, inspector Daniela Salaoru, Poliţia a fost anunţată că la Spitalul Municipal din Urziceni a fost adus un tânăr în stare gravă care fusese împuşcat în inimă.

Reprezentantul IPJ Ialomiţa a precizat că la aproximativ 30 de minute de la sosirea la spital, medicii au constatat decesul tânărului.

O echipă IPJ Buzău coordonată de un procuror din cadrul Parchetului Tribunalului Buzău continuă cercetările în acest caz.

În prezent, conform Biroului de Presa al IPJ Buzău, se fac cercetări pentru clarificarea situaţiei autoturismului în care se aflau suspecţii şi cu privire la modul de folosire a armamentului din dotare de către agenţii de Poliţie.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici