Un taximetrist suspectat că a tâlhărit o studentă din Republica Moldova, prins de poliţişti

Un taximetrist din Bucureşti suspectat că i-a furat geanta şi telefonul mobil unei studente din Republica Moldova, pe 28 februarie, a fost identificat şi reţinut, luni seară, de anchetatori.

175 afișări
Imaginea articolului Un taximetrist suspectat că a tâlhărit o studentă din Republica Moldova, prins de poliţişti

Un taximetrist suspectat că a tâlhărit o studentă din Republica Moldova, prins de poliţişti (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

Luni seară, poliţiştii bucureşteni au identificat şi reţinut un bărbat de 35 de ani, din Bucureşti, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie şi agresiune sexuală asupra unei tinere, de 23 de ani, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Surse din Poliţie au precizat pentru MEDIAFAX că tânără este o studentă din Republica Moldova, iar bărbatul lucra ca taximentrist la firma Sprint Taxi.

Tânăra a depus plângere în dimineaţa zilei de 28 februarie, când a avut loc incidentul, reclamând că şoferul taxiului cu care se deplasase, a deposedat-o, prin violenţă, de telefonul mobil şi de geanta în care avea actele şi o sumă de bani. De asemenea, în plângere, fata a menţionat că bărbatul i-a propus să întreţină cu ea raporturi sexuale, fără a exercita presiuni fizice asupra sa.

În urma investigaţiilor efectuate de Secţia 21 Poliţie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, imediat după ce a fost depusă plângerea, precum şi pe baza datelor obţinute din audierea mai multor persoane, a fost identificat şi condus la secţie bărbatul de 35 de ani, care, până în urmă cu puţin timp, a activat ca taximetrist.

Şoferul predase taxiul la firmă a doua zi după incident, au precizat pentru MEDIAFAX sursele citate.

În urma audierii acestuia, s-a reuşit recuperarea telefonului mobil, a genţii, precum şi a unei părţi din bunurile aflate în interior (produse cosmetice), descrise de tânără în plângere.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie în formă calificată, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul secţiei 10 Poliţie şi Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul sectorului 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici