Un tronson al Autostrăzii Soarelui, închis de la ora 21.00 din cauza viscolului şi a gerului

Un tronson al Autostrăzii Soarelui, între localităţile Fundulea şi Feteşti, a fost închis, vineri seară, începând cu ora 21.00, din cauza viscolului puternic, a gerului şi a vizibilităţii extrem de reduse, aproape de zero.

13 afișări
Imaginea articolului Un tronson al Autostrăzii Soarelui, închis de la ora 21.00 din cauza viscolului şi a gerului

Un tronson al Autostrăzii Soarelui, închis de la ora 21.00 din cauza viscolului şi a gerului

Potrivit oficialilor Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, a fost luată decizia închiderii parţiale a Autostrăzii A2, pe tronsonul Fundulea - Feteşti, din cauza viscolului de la sol şi a temperaturilor de minus 15 - minus 20 de grade Celsius, fapt ce face imposibilă şi ineficientă acţiunea materialor antiderapante.

Totodată, potrivit aceloraşi surse, vizibilitatea în zona mai sus menţionată este aproape de zero.

Şoferii pot folosi rutele ocolitoare DN 3 Bucureşti - Lehliu şi DN3A Drajna - Feteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici