Un vehicul de luptă blindat a lovit un stâlp în Galaţi

O maşină de luptă din cadrul Unităţii Militare 01552 a fost avariată, miercuri, în urma unui eveniment rutier care a avut loc în Galaţi. Blindatul în care se aflau şapte militari se întorcea de la un exerciţiu desfăşurat în poligonul Smârdan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2750 afișări
Imaginea articolului Un vehicul de luptă blindat a lovit un stâlp în Galaţi

Un vehicul de luptă blindat, implicat într-un accident la Galaţi

Vasile Marin, responsabil relaţii publice în cadrul Batalionului 300 Infanterie Mecanizaată „Sfântul Andrei” Galaţi a declarat că evenimentul rutier s-a produs după ce maşina de luptă a părăsit carosabilul şi a lovit un stâlp de beton.

„Pe timpul defluirii unei coloane de blindate, aparţinând Unităţii Militare 01552 din poligonul Smârdan, un autoturism civil a efectuat o manevră de depăşire din sens opus, iar pentru evitarea coliziunii mecanicul conductor a virat uşor spre dreapta, pentru a-l evita. În urma incidentului a rezultat impactul uşor cu un stâlp de tensiune. A rezultat avarierea uşoară a maşinii de luptă, nu au fost pagube, nici victime. A stat maşina de luptă aproximativ 20 de minute acolo, până când a venit un echipaj de la Electrica să ne asigure că nu vor fi şi alte incidente”, a spus Vasile Marin.

Potrivit acestuia, blindatul se întorcea de la un exerciţiu şi în maşina de luptă erau şapte persoane.

Pentru că nu au fost înregistrate victime, nu a mai fost nevoie de intervenţia poliţiştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici