Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume a început deja testările anti-COVID la îmbarcare

  • Compania aeriană Emirates, cu sediul în Dubai, va efectua teste pentru depistarea COVID-19
  • Primele teste au avut loc miercuri, pe Aeroportul Internaţional Dubai, înaintea îmbarcării într-un avion cu destinaţia Tunisia
  • Rezultatele testelor sunt disponibile în 10 minute
1485 afișări
Imaginea articolului Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume a început deja testările anti-COVID la îmbarcare

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume a început deja testările anti-COVID la fiecare îmbarcare

Compania aeriană Emirates a efectuat primele teste la îmbarcarea unor pasageri într-un avion cu destinaţia Tunisia. Potrivit unui comunicat, testarea a avut loc la Aeroportul Internaţional Dubai, iar rezultatele au fost disponibile în 10 minute.
 
Emirates notează că este prima companie aeriană care efectuează astfel de testări.
 
"Lucrăm la un plan pentru a spori capacitatea de testare şi pentru extinderea testării", a spus Adel Al Redha, COO Emirates.
 
Emirates nu a anunţat şi dacă au fost pasageri care să fi refuzat testarea ori îmbarcarea din acest motiv.
 
Testele de sânge nu depistează direct infecţia cu coronavirus, ci dacă organisnul a produs prin intermediul sistemului imunitar anticorpi care să lupte cu infecţia. Prin deducţie, prezenta anticorpilor legitimează faptul că persoana este sau a fost infectată.
 
Emirates are o flotă de 257 de avioane, zboară în 159 destinaţii şi are 70.000 de angajaţi. Cifra de afaceri se ridică la peste 13 miliarde dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici