Una dintre femeile lovite de o maşină pe Calea 13 Septembrie din Capitală a murit

Una dintre femeile care au fost lovite de o maşină pe Calea 13 Septembrie din Capitală a murit, miercuri, la spital, cealaltă aflându-se în continuare în comă.

15 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Ama Oproiu, tânăra, în vârstă de 26 de ani, a murit în urma leziunilor grave suferite. Cealaltă, în vârstă de 30 de ani, se află în continuare în comă, fiind în stare critică.

Cele două femei, ambele din Capitală, au fost grav rănite, marţi, în jurul orei 21.15, de o maşină, pe Calea 13 Septembrie.

Bucureşteanul Bogdan P., în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia Nova care se deplasa pe Calea 13 Septembrie, dinspre Şoseaua Progresului către Bulevardul Ghencea, a pierdut controlul maşinii în intersecţia cu strada Sebastian. Autoturismul a lovit refugiul unei staţii de tramvai, după care s-a răsturnat, maşina lovindu-le pe cele două bucureştence.

Cele două femei au suferit leziuni grave şi au fost transportate de ambulanţe SMURD la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, cea în vârstă de 30 de ani intrând în comă.

După producerea accidentului, şoferul a coborât din maşină şi a fugit. El s-a prezentat la Poliţie cinci ore mai târziu,stabilindu-se în urma testării cu aparatul etilotest că avea o alcoolemie de 0,13 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Tânărul a dus apoi la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici", pentru recoltarea de probe biologice.

Conform poliţiştilor de la Circulaţie, Bogdan P. este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă şi părăsirea locului accidentului.

Cercetările în acest caz vor fi efectuate de procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, potrivit unor surse judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici