Una dintre femeile rănite după ce balustrada balconului unui apartament s-a rupt a murit

Una dintre cele două femei internate la Spitalul Municipal din Timişoara după ce balustrada balconului unui apartament din Timişoara s-a rupt, iar acestea au căzut în gol de la etajul al patrulea al imobilului a murit în noaptea de miercuri spre joi, starea celeilalte victime fiind stabilă.

590 afișări
Imaginea articolului Una dintre femeile rănite după ce balustrada balconului unui apartament s-a rupt a murit

Una dintre femeile rănite după ce balustrada balconului unui apartament s-a rupt a murit (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal din Timişoara, Ramona Gâdea, a declarat, joi dimineaţă, corespondentului MEDIAFAX, că femeia în vârstă de 50 de ani a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, însă leziunile acesteia erau "majore" şi, în pofida efortului depus de medici, ea a murit la câteva ore după operaţie.

Gâdea a mai spus că cealaltă victimă a accidentului, o femeie în vârstă de 42 de ani, are fracturi la picioare, fracturi costale, de stern şi la coloana lombară, însă starea ei este stabilă, ea urmând să fie transferată la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Două femei au fost rănite grav, miercuri după-amiază, după ce balustrada balconului unui apartament din Timişoara s-a rupt, iar acestea au căzut în gol de la etajul al patrulea al imobilului.

Potrivit poliţiştilor care au intervenit, mai multe ambulanţe au fost solicitate la locul accidentului după ce două femei care se aflau pe un balcon situat la etajul al patrulea al unui imobil din Timişoara au căzut în gol, balustrada balconului rupându-se.

Vecinii spuneau că una dintre femei nu era conştientă. Ei susţineau că au fost nevoiţi să ridice mai multe plăci de beton pentru a le elibera pe femei.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz pentru a stabili condiţiile în care s-a petrecut accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici