Unde poţi vedea online Slujba de Înviere? Evenimentul va fi tradus, în premieră, pentru persoanele cu deficienţe de auz

  • Sâmbătă, 18 aprilie, începând cu ora 23.45, în Biserica Militară din sediul central al MApN va fi transmisă pe pagina de facebook a Ministerului Apărării
  • Aceasta va fi tradusă, în premieră, în limbaj mimico-gestual, de către un preot militar
945 afișări
Imaginea articolului Unde poţi vedea online Slujba de Înviere? Evenimentul va fi tradus, în premieră, pentru persoanele cu deficienţe de auz

Unde poţi vedea online Slujba de Înviere? Evenimentul va fi tradus, în premieră, pentru persoanele cu deficienţe de auz

„Sâmbătă, 18 aprilie, începând cu ora 23.45, în Biserica Militară cu hramurile Sfântul Mare Mucenic Gheorghe şi Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din incinta sediului central al Ministerului Apărării Naţionale va fi transmisă în direct Slujba de Înviere, care va fi oficiată de un sobor de preoţi militari”, scrie în comunicatul MApN. 
 
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, spune că aceste eveniment este o „punte de lumină între militari şi familiile lor, între militarii Armatei României şi Poporul Român”. 
 
„Este pentru prima dată când cei de acasă vor primi vestea Învierii Domnului în casele lor şi nu în Casa Domnului. Dumnezeu este însă, aşa cum ne învaţă credinţa strămoşească, pretudindeni unde este iubit şi aşteptat. În intimitatea caselor noastre nu vom fi singuri. În vremuri de pericol, în plină pandemie, când respectarea strictă a regulilor de distanţare socială salvează vieţi, întindem o punte de Lumină Sfântă între militari şi familiile lor, între militarii Armatei României şi Poporul Român pe care fiecare dintre noi am jurat să-l apărăm chiar cu preţul vieţii ", a declarat ministrul Nicolae Ciucă.
 
Pentru a facilita urmărirea Slujbei de Înviere şi de către persoanele cu deficienţe de auz, aceasta va fi tradusă, în premieră, în limbaj mimico-gestual, de către un preot militar, a mai comunicat MApN. 
 
Transmisia video în direct va putea fi urmărită pe pagina oficială Facebook a MApN – www.facebook.com/mapn.ro, pe portalul Armata României Media ARMED - https://armed.mapn.ro/ şi audio în cadrul programului postului militar de radio online Vocea Armatei - http://voceaarmatei.presamil.ro
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici