Universitatea Politehnica şi Renault organizează un master

Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) şi Renault Technologie Roumanie (RTR) organizează printr-un parteneriat un program de master Ingineria şi Managementul Proiectelor Complexe (IMPC), cu începere din anul universitar 2009-2010.

206 afișări
Imaginea articolului Universitatea Politehnica şi Renault organizează un master

Universitatea Politehnica şi Renault organizează un master (Imagine: MediafaxFoto)

Programul de masterat interdisciplinar IMPC este deschis absolvenţilor tuturor specializărilor de învăţământ superior tehnic, respectiv studii universitare de lungă durată (cinci ani, zi) sau studii universitare de licenţă (patru ani, zi).

Matesterul face parte dintr-un parteneriat internaţional încheiat între Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi, Universitatea din Craiova, Universitatea din Piteşti, Renault Technologie Roumanie (RTR) şi l'Université de Technologie de Compiègne şi susţinut de RTR şi Asociaţia Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici