Unul dintre cei cinci militari răniţi recent în Afganistan a fost transportat în Germania

Caporalul clasa a II-a Anton Florin, rănit recent în Afganistan, a fost transportat sâmbătă, la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament de specialitate, starea lui de sănătate fiind stabilă, anunţă MApN.

398 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei cinci militari răniţi recent în Afganistan a fost transportat în Germania

Unul dintre cei cinci militari răniţi recent în Afganistan a fost transportat în Germania

Ceilalţi patru militari, răniţi în acelaşi incident, au fost externaţi şi îşi continuă tratamentul şi recuperarea la subunităţile lor, aceştia aflându-se în grija echipei medicale a Batalionului 300 Manevră de la Kandahar, precizează Ministerul Apărării Naţionale.

Cei cinci militari din Batalionul 300 Protecţia Forţei "Sfântul Andrei", care se aflau în misiune în Afganistan, au fost răniţi vineri, în jurul orei 12.30, ora României, în timp ce executau o misiune de patrulare mixtă împreună cu militari americani, în zona de responsabilitate.

Pe timpul executării misiunii, maşina de luptă de tip MRAP în care se aflau militarii a fost atacată cu un dispozitiv exploziv improvizat.

Taguri:
militari,
germania,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici