UPDATE Tânărul de 19 ani care s-a pierdut în mare a fost găsit. Medicii nu au putut să-i mai salveze viaţa

  • Tânărul de 19 ani care s-a pierdut în mare, la Costineşti, a fost găsit
  • Medicii nu i-au mai putut salva viaţa
2275 afișări
Imaginea articolului UPDATE Tânărul de 19 ani care s-a pierdut în mare a fost găsit. Medicii nu au putut să-i mai salveze viaţa

Serviciile de intervenţie îl caută pe băiatul de 19 ani dispărut în mare

Tânărul de 19 ani care s-a pierdut în mare, la Costineşti, a fost găsit, duminică după-amiaza. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă nu au putut să-i mai salveze viaţa, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.
 
„Din păcate, în ciuda eforturilor susţinute depuse de medici, bărbatul a fost declarat decedat”, conform ISU Dobrogea.
 
Băiatul a dispărut în mare, duminică după-amiaza.
 
La faţa locului au fost trimise mai multe forţe de intervenţie. Elicopterul SMURD a survolat zona de sus, iar scafandrii din cadrul inspectoratului l-au căutat cu o ambarcaţiune.
 
După mai multe ore, serviciilde intervenţie l-au găsit, însă au constatat decesul tânărului.

ŞTIRE INIŢIALĂ ORA 16:45

Serviciile de intervenţie caută un tânăr de 19 ani care a dispărut în mare, în staţiunea Costineşti. Un elicopter SMURD survolează zona, iar scafandrii întervin cu o ambarcaţiune, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa.
 
„Am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane de 19 ani dispărută în mare în staţiunea Costineşti. Forţele alocate de îndată sunt: elicopterul SMURD care survolează zona de sus, scafandrii din cadrul inspectoratului cu o ambarcaţiune, de asemenea două ambarcaţiuni de la Garda de Coastă şi ARSVOM şi avem la faţa locului şi un echipa de prim-ajutor”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Ana Maria Stoica.
 
Totodată, ISU Constanţa a intervenit duminică şi la Plaja Modern, unde au scos din mare trupul unui bărbat care s-a înecat în mare.
 
„Echipajele medicale au făcut eforturi susţinute la faţa locului reuşind scoaterea bărbatului din stop cardiorespirator. L-au transportat la ambulanţă dar datorită stării alterate de sănătate acesta a intrat din nou în stop. S-au aplicat manevre de resuscitare mai bine de 50 minute în ambulanţă”, potrivit sursei citate.
 
Medicii au fost nevoiţi să declare decesul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici