Urmărire ca-n filme în Sibiu: Poliţiştii au tras focuri de armă pentru a opri o maşină

Un autoturism urmărit de un echipaj al Poliţiei Rutiere Sibiu s-a răsturnat marţi în localitatea Slimnic, după ce a evitat două baraje ale Poliţiei, iar un agent de la Ordine Publică a tras două focuri de armă în încercarea de a-l opri.

63 afișări
Imaginea articolului Urmărire ca-n filme în Sibiu: Poliţiştii au tras focuri de armă pentru a opri o maşină

Urmărire ca-n filme în Sibiu: Poliţiştii au tras focuri de armă pentru a opri o maşină (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, pe centura ocolitoare a municipiului Sibiu, un echipaj al Poliţiei Rutiere a făcut semn şoferului unui autoturism Logan înmatriculat în Alba să oprească, însă acesta a refuzat, iar echipajul de poliţie a pornit în urmărirea sa.

"Colegii au anunţat prin staţie şi celelalte echipaje de poliţie şi s-au format baraje în încercarea de a opri maşina. În dreptul localităţii Valea Viilor, şoferul autoturismului a intrat prin şanţ pentru a evita barajul de poliţie şi la fel a făcut şi în Şura Mare. Un agent de la Ordine Publică a tras două focuri de armă spre cauciucurile maşinii în încercarea de a opri maşina, dar nu a reuşit să perforeze niciun cauciuc. În localitatea Slimnic, autoturismul s-a răsturnat", a spus Balteş.

Potrivit sursei citate, conducătorul auto are permisul suspendat în vederea anulării, fiind implicat într-un dosar penal, iar din primele cercetări reieşind că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În maşina răsturnată se afla conducătorul auto în vârstă de 26 de ani şi un pasager, niciunul nefiind rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici