URS curios în cel mai îndrăgit punct de atracţie turistică a Defileului Mureşului | VIDEO

Un urs tânăr s-a instalat în Aria Protejată Scaunul Domnului, cel mai îndrăgit punct de atracţie turistică a Defileului Mureşului, iar salvamontiştii spun că animalul nu pare agresiv, ci este mai mult curios. Totuşi, turiştii sunt sfătuiţi să nu hrănească ursul şi să nu meargă singuri în zonă.

1637 afișări
Imaginea articolului URS curios în cel mai îndrăgit punct de atracţie turistică a Defileului Mureşului | VIDEO

URS curios în cel mai îndrăgit punct de atracţie turistică a Defileului Mureşului

„Un urs juvenil s-a instalat în Aria Protejată Scaunul Domnului de ceva vreme. Nu pare agresiv, mai mult e curios”, anunţă Salvamont Mureş.

Salvamontiştii îi sfătuiesc pe cei care merg în excursie să nu vină singuri, pentru a evita neplăcerile.

De asemenea, turiştii sunt sfătuiţi să facă un pic de zgomot, sa nu lase deloc resturi de mâncare, să nu hrănească ursul şi să nu încerce să se apropie de el.

Taguri:
urs,
mureş,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici