Urşii au apărut în două localităţi din Prahova

  • Un urs care a fost prins într-un laţ a fost eliberat şi relocat de jandarmii prahoveni după o operaţiune ce a durat patru ore
  • În Poiana Ţapului, jandarmii au intervenit pentru alungarea unei ursoaice cu un pui
3126 afișări
Imaginea articolului Urşii au apărut în două localităţi din Prahova

Urşii au apărut în două localităţi din Prahova

La finele acestei săptămâni, jandarmii au avut două intervenţii prin care au îndepărtat sau relocat urşii ce au apărut în două localităţi din Prahova, a anunţat, duminică, Jandarmeria Prahova.

Prima intervenţie a avut loc în localitatea Teişani. Aici, împreună cu lucrătorii parcului Bucov, vânătorii de la Asociaţia Judeţeană de Vânătoare şi Pescuit Sportiv şi specialişti din cadrul Universităţii Transilvania Braşov, jandarmii au intervenit pentru eliberarea unui urs prins într-un laţ, în zona impădurită.

După tranchilizare, ursul a fost relocat în punctul Dealul Pietrei, acţiunea durând aproximativ patru ore.

A doua intervenţie a avut loc în localitatea Poiana Ţapului, la o ursoaică cu un pui. Animalele au fost alungate în pădure.

Jandarmii montani recomandă localnicilor să evite în această perioadă ieşirea în pădure după cules ciuperci şi bureţi şi să fie atenţi atunci când pleacă să igienizeze grădinile şi livezile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici