Vama Borş: Un tânăr urmărit general a fost prins când încerca să iasă din ţară cu actele altei persoane

Un tânăr urmărit general pentru că are de executat o condamnare la închisoare de patru ani a fost prins, miercuri seară, încercând să părăsească România prin Vama Borş, folosind actul de identitate al iubitului surorii sale.

165 afișări
Imaginea articolului Vama Borş: Un tânăr urmărit general a fost prins când încerca să iasă din ţară cu actele altei persoane

Vama Borş: Un tânăr urmărit general a fost prins când încerca să iasă din ţară cu actele altei persoane (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi, de Poliţia de Frontieră Bihor, a fost reţinut un tânăr din Sălaj, dat în urmărire pentru că are de executat o pedeapsă privativă de libertate de patru ani pentru furt calificat.

Tânărul, care are 24 de ani, a fost prins când încerca să iasă din ţară folosindu-se de documentul de identitate al altui bărbat.

”S-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un autoturism marca Mercedes, un tânăr care s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autorităţile române. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia documentului prezentat, motiv pentru care au demarat cercetările”, se arată în comunicat.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor de frontieră că a luat "din greşeală” documentul iubitului surorii sale şi că intenţiona să plece din ţară ştiind că urmează să fie încarcerat.

Tânărul este cercetat pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, el urmând să fie încarcerat pentru executarea pedepsei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici