Vameş de la Moraviţa cercetat în dosarul de corupţie, găsit spânzurat

Un vameş de la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa cercetat de DNA în stare de libertate în dosarul de corupţie din vămile din Timiş a fost găsit spânzurat, luni seară, în vila din Timişoara în care locuia.

239 afișări
Imaginea articolului Vameş de la Moraviţa cercetat în dosarul de corupţie, găsit spânzurat

Vameş de la Moraviţa cercetat în dosarul de corupţie, găsit spânzurat (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinel Hotico, poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat a fost găsit spânzurat în casa în care locuia, iar anchetatorii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba despre un bărbat de 47 de ani din Timişoara.

Hotico afirmă că bărbatul nu a lăsat niciun bilet prin care să-şi justifice gestul.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, Tiberiu Oprea, lucra ca vameş la PTF Stamora Moraviţa şi era cercetat de DNA în stare de libertate pentru luare de mită în formă continuată şi aderare la un grup infracţional organizat, el fiind unul dintre cei ridicaţi în timpul deschinderilor care au avut loc la vămile din Timiş.

În luna februarie, aproximativ 140 de vameşi şi poliţişti de frontieră au fost ridicaţi de anchetatori în urma unor descinderi care au avut loc la vămile Stamora Moraviţa (Timiş) şi Naidăş (Caraş Severin) şi la locuinţele lor. În urma audierilor la DNA, au fost arestaţi 93 de poliţişti şi vameşi din Naidăş (Caraş-Severin), Foeni şi Moraviţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici