Vanghelie, către poliţiştii Sectorului 5: Fac studii gramaticale, limba engleză, franceză, thailandeză, masaje, fac de toate

Edilul Marian Vanghelie le-a spus poliţiştilor locali din sectorul 5, miercuri, că promite să se antreneze "şi noaptea, şi ziua" şi că face "şi studii gramaticale, şi limba engleză, franceză şi thailandeză, şi masaje", respectiv "de toate", însă, în primul rând, face "pentru oamenii din sector".

792 afișări
Imaginea articolului Vanghelie, către poliţiştii Sectorului 5: Fac studii gramaticale, limba engleză, franceză, thailandeză, masaje, fac de toate

Marian Vanghelie (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

"Vă promit că mă antrenez şi noaptea şi ziua, fac şi studii gramaticale, fac şi limba engleză, fac şi limba franceză şi thailandeză, fac şi masaje, fac de toate, dar în primul şi în primul rând fac pentru oamenii din sectorul 5", a spus primarul sectorului 5, în discursul său de la bilanţul Poliţiei Locale Sector 5 pe 2012.

La începutul discursului, Vanghelie a făcut o recapitulare a câtorva episoade "importante" în care poliţiştii locali i-au fost aproape.

"Am în vedere - şi nu uit pe nimeni şi nu uit nicio secvenţă - când m-am dus la Banca Religiilor şi când unii ţipau, unii mă înjurau, unii veneau după mine, presa trăgea de mine, nimeni nu înţelegea, eu eram cu declaraţii politice de genul «gugăl, goagăl» şi aşa mai departe, aşa era viaţa, aşa a fost viaţa. Dar să ştiţi că vă am în vedere pe fiecare, când aţi făcut cordon în jurul meu şi când i-am ridicat, că până la urmă i-am ridicat (pe protestatari - n.r.), că sunt şi eu talentat", a amintit edilul unul dintre incidentele la care a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor locali.

În discursul său de mulţumire adresat poliţiştilor locali, primarul a subliniat, de mai multe ori, acţiunile poliţiştilor, precizând că îi va ajuta şi că se gândeşte cum să îi ajute.

"Am dat câteva exemple pentru că eu am în vedere, chiar dacă dumneavoastră credeţi că eu nu văd sau credeţi că mă gândesc la Adrian Năstase, Victor Ponta, Ion Iliescu, Traian Băsescu, eu mă gândesc înainte la dumneavoastră, pentru că, atunci când ei nu m-au vrut, dumneavoastră m-aţi votat", a mai spus primarul sectorului 5.

Poliţia Locală Sector 5 şi-a prezentat miercuri bilanţul pe 2012, potrivit căruia, anul trecut, s-a înregistrat o creştere de 16,87% faţă de 2011 în privinţa soluţionării petiţiilor.

Tot în 2012, poliţştii locali ai Sectorului 5 au constatat 3.347 de contravenţii şi au dat amenzi în valoare totală de 4.512.280 de lei, fiind înregistrat un plus de 91,69% faţă de sfârşitul lui 2011, când erau înregistrate 1.746 contravenţii şi amenzi în cuantum de 1.937.740 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici