Vaslui: Aproape 1.200 locuri de muncă în Spania la cules de căpşuni, cu 38 de euro pe zi. Care sunt criteriile de angajare

O firmă din Spania oferă, prin intermediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui, aproape 1.200 de locuri de muncă în Spania, majoritatea pentru femei, la cules de căpşuni, cu o retribuţie zilnică de 38,63 de euro, înscrierile făcându-se până în 7 ianuarie 2013.

836 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Aproape 1.200 locuri de muncă în Spania la cules de căpşuni, cu 38 de euro pe zi. Care sunt criteriile de angajare

Vaslui: Aproape 1.200 locuri de muncă în Spania la cules de căpşuni, cu 38 de euro pe zi. Care sunt criteriile de angajare (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui are disponibile un număr de 1.198 locuri de muncă, din care 1.000 pentru femei, la cules de căpşuni în Spania pe o perioadă de trei luni.

Cu un program de şase ore şi jumătate pe zi, cei interesaţi vor fi retribuiţi cu de 38,63 euro pentru fiecare zi lucrată, bani din care se vor reţine impozitul pe venit şi 83,73 euro asigurarea medicală. Cazarea este oferită de către angajator, iar transportul la locul de muncă, al cărui cost se ridică la 95 de euro, se va deconta de către angajator la plata ultimului salariu.

"Oferta este valabilă pentru persoane cu vârsta cuprinsă între 20 şi 40 de ani şi cu o condiţie fizică bună, iar experienţa în activităţi într-o fermă constituie un avantaj. Durata contractului este de trei luni şi se va derula în perioada martie – mai 2013", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui, Laura Toporăscu.

Cei interesaţi de oferta făcută de firma din Spania vor trebui să se înscrie pentru preselecţii până în 7 ianuarie, la AJOFM Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici