Vaslui: Bărbat în stare gravă, fiind bătut cu pumnii şi picioarele de şase tineri, în faţa unui bar

Un bărbat de 38 de ani este internat în stare gravă la spital, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un baston metalic, de către şase tineri care l-au abandonat apoi în stradă, incidentul având loc în faţa unui bar din zona centrală a municipiului Vaslui.

143 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Bărbat în stare gravă, fiind bătut cu pumnii şi picioarele de şase tineri, în faţa unui bar

Vaslui: Bărbat în stare gravă, fiind bătut cu pumnii şi picioarele de şase tineri, în faţa unui bar

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, incidentul s-a petrecut în stradă, la terminarea programului barului, în momentul în care bărbatul de 38 de ani şi doi prieteni de-ai săi, cu care băuse în local, au vrut să plece spre casă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe imaginele surprinse de o cameră de supraveghere a localului se vede cum victima este acostată de doi tineri atunci când încerca să urce într-un taximetru, ulterior făcându-şi apariţia şi alte patru persoane, care ieşiseră cu câteva minute mai devreme din local, în aşteptarea bărbatului de 38 de ani.

Bărbatul a fost lovit cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un baston metalic, fiind lăsat în stare de inconştienţă în mijlocul străzii, de unde, câteva minute mai târziu, a fost luat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Intervenţia echipajului medical, precum şi a forţelor de ordine, a fost solicitată la 112 de unul din cei doi prieteni ai victimei, care reuşiseră să fugă de agresori.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Mihaela Ştraub, a declarat, joi, că tinerii implicaţi în agresiune au fost identificaţi, aceştia având vârste cuprinse între 19 şi 22 ani şi vor fi cercetaţi şi pentru tâlhărie, după ce victima a constatat la spital că i-a dispărut telefonul mobil.

În ceea ce îl priveşte pe bărbatul de 38 de ani, acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi fractură de sinus maxilar.

Poliţiştii au mai stabilit, în urma audierii persoanelor implicate în altercaţie, că incidentul a pornit de la muzica ascultată în respectivul bar şi de la dedicaţiile făcute de către victimă şi cei doi prieteni ai săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici