Vaslui: Elevă de 16 ani, bătută de fostul său prieten, într-un parc din centrul oraşului

O elevă de 16 ani de la Liceul cu program sportiv din Vaslui a fost bătută, într-un parc din centrul municipiului, de către fostul său prieten, în vârstă de 25 de ani, care în prezent este cercetat de poliţişti pentru loviri sau alte violenţe.

250 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Elevă de 16 ani, bătută de fostul său prieten, într-un parc din centrul oraşului

Vaslui: Elevă de 16 ani, bătută de fostul său prieten, într-un parc din centrul oraşului

Potrivit poliţiştilor, tânărul de 25 de ani a lovit-o cu pumnul în faţă pe adolescentă în timp ce se aflau în Parcul ”Teatrul de Vară” din centrul oraşului, unde se întâlniseră pentru a discuta.

Fata a fost ajutată să scape de furia tânărului de două colege care se aflau în zonă. Ulterior, adolescenta, care avea faţa plină de sânge, a primit îngrijiri de la un echipaj medical solicitat la faţa locului, ea refuzând însă să fie transportată la spital.

”Cei doi, agresorul şi victima, au fost prieteni în trecut şi s-au întâlnit în zona Parcului «Teatrul de Vară» pentru a avea discuţii despre fosta lor relaţie. La un moment dat, tânărul şi-a pierdut cumpătul, după cum a afirmat, şi a lovit-o pe minoră cu pumnul în faţă. Victima, care urmează să obţină şi un certificat medico-legal, a formulat plângere pe numele agresorului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Conform sursei citate, în urmă cu două luni, eleva a mai făcut o sesizare la Poliţie, în care susţinea că este urmărită de către fostul său iubit, care o agresează verbal. Atunci, poliţiştii l-au amendat pe tânăr, în conformitate cu Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici