Vaslui: Fetiţă de 6 ani şi fratele ei de 9 ani, în stare gravă după ce au fost muşcaţi de un câine

O fetiţă de şase ani şi fratele acesteia, în vârstă de nouă ani, din localitatea vasluiană Şerboteşti, au ajuns în stare gravă la spital, cel mai mare dintre copii având dublă fractură la un braţ, după ce au fost muşcaţi de câinele din curte într-un moment în care nu erau supravegheaţi de părinţi.

179 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Fetiţă de 6 ani şi fratele ei de 9 ani, în stare gravă după ce au fost muşcaţi de un câine

Vaslui: Fetiţă de 6 ani şi fratele ei de 9 ani, în stare gravă după ce au fost muşcaţi de un câine (Imagine: Mihai Barbu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, cei doi copii se aflau împreună în curtea locuinţei, când, la un moment dat, fetiţa de şase ani a mers să se joace cu câinele din gospodărie, care era legat cu lanţul de la cuşcă. Fetiţa a fost muşcată de câine, fiind observată de către fratele ei, care a intervenit să o salveze.

"Din păcate, în momentul în care şi-a salvat sora băieţelul de nouă ani a fost muşcat la unul dintre braţe, fiindu-i provocată o dublă fractură. Cu plăgi muşcate, ambii copii au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX, managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Medicii vasluieni au decis transferarea băieţelului de nouă ani la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" Iaşi, având în vedere starea gravă în care se afla din cauza dublei fracturi de braţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici