Vaslui: Trei adolescenţi de 16 ani, arestaţi pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe

Trei adolescenţi în vârstă de 16 ani, din municipiul Bârlad, au fost arestaţi preventiv, duminică, pentru comiterea a numeroase furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, unul dintre tineri fiind cercetat într-un alt dosar pentru tâlhărie.

183 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Trei adolescenţi de 16 ani, arestaţi pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe

Vaslui: Trei adolescenţi de 16 ani, arestaţi pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe (Imagine: Viorel Dudau/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, cei trei adolescenţi, împreună cu an alt prieten de-al lor, au comis numeroase furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, în special din curţi şi anexe gospodăreşti.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au stabilit că faptele au fost comise în perioada noiembrie 2011-septembrie 2012 în municipiul Bârlad. Unul dintre autori mai este cercetat într-un alt dosar penal pentru o tâlhărie comisă asupra unui tânăr care, prin ameninţări, a fost deposedat de un telefon mobil", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

La propunerea procurorilor, Judecătoria Bârlad a emis mandate de arestare preventivă pentru 19 zile pe numele celor trei adolescenţi. Cel de-al patrulea va fi cercetat în libertate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici