Vaslui: Trei copii, cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, cercetaţi după ce au spart două biserici

Trei copii cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, din oraşul vasluian Negreşti, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au spart o biserică şi o anexă a unui alt lăcaş de cult, de unde au furat banii din cutia milei şi mai multe haine şi pături, transmite corespondentul MEDIAFAX.

143 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Trei copii, cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, cercetaţi după ce au spart două biserici

Vaslui: Trei copii, cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, cercetaţi după ce au spart două biserici (Imagine: Thomas Dan/ Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor vasluieni, cei trei băieţi au spart, mai întâi, o anexă a unui lăcaş de cult din oraşul Negreşti, de unde au furat două maşini autofiletante, pături, haine şi încălţăminte.

Ulterior, în aceeaşi noapte, copiii au intrat într-o biserică din localitate, furând banii din cutia milei.

În ambele cazuri, cei trei băieţi au intrat în incinta imobilelor după ce au spart lacătele de la uşile de acces.

"Poliţiştii au stabilit că minorii au furat aproximativ 30 de lei din cutia milei, bani pe care i-au împărţit. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, atât în privinţa banilor cât şi a bunurilor sustrase din anexa lăcaşului de cult", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cei trei copii sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici