Vaslui: Un tânăr a murit şi alţi trei au ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier - VIDEO

Un tânăr a murit, iar alţi trei au ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului din cauză că şoferul maşinii, care avea permisul de conducere suspendat, a pierdut controlul volanului într-o curbă.

403 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Un tânăr a murit şi alţi trei au ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier - VIDEO

Vaslui: Un tânăr a murit şi alţi trei au ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier (Imagine: Cristi Vatavu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor vasluieni, autoturismul, în care se aflau şapte tineri, cu vârstele cuprinse între 17 şi 28 de ani, a ieşit de pe carosabil şi apoi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului naţional DN 2F, la zece kilometri de municipiul Vaslui, după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, în dreptul comunei vasluiene Laza.

În urma accidentului, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta faţă a maşinii, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a murit pe loc, iar alţi trei, între care şi şoferul, au fost transportaţi în stare foarte gravă la spital, cu politraumatisme.

"În urma cercetărilor desfăşurate la faţa locului, s-a constatat că persoana aflată la volan a pierdut controlul asupra direcţiei, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei cu care conducea. Conducătorul auto, în vârstă de 23 de ani, avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din luna septembrie 2010, fiind cercetat într-un dosar penal pentru refuz recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Toţi cei şapte tineri erau din localitatea vasluiană Laza iar în momentul în care a avut loc accidentul se întorceau acasă de la discotecă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici