Vedetă de cinema, găsită moartă în casa sa. A jucat recent în filmul "Elvis"

Actriţa care a interpretat-o pe Big Mama Thornton în filmul din acest an despre Elvis Presley a fost găsită moartă într-un dormitor din locuinţa sa, potrivit Sky News.

950 afișări
Imaginea articolului Vedetă de cinema, găsită moartă în casa sa. A jucat recent în filmul "Elvis"

Sursa foto: Twitter Film Updates

Cântăreaţa şi actriţa Shonka Dukureh, care a jucat rolul cântăreţei de blues Big Mama Thornton în filmul Elvis, a fost găsită moartă în locuinţa sa din Nashville, Tennessee.

Femeia în vârstă de 44 de ani a fost găsită fără suflare de către unul dintre cei doi copii mici ai săi cu care locuia într-un apartament, a anunţat Departamentul de Poliţie Metropolitană din Nashville într-un comunicat.

Nu există suspiciuni de crimă şi urmează să se efectueze o autopsie pentru a se stabili cauza morţii, a adăugat poliţia.

Primarul oraşului Nashville, John Cooper, a transmis pe Twitter condoleanţe familiei lui Dukureh, precizând că aceasta absolvise Universitatea Fisk din oraşul pe care îl numea acasă de mulţi ani.

Dukureh a jucat alături de Austin Butler în rolul lui Elvis Presley şi Tom Hanks în rolul colonelului Tom Parker în filmul din 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici