Veste bună pentru şoferi. Plata pentru plăcuţele de înmatriculare poate fi făcută prin platforma ghişeul.ro

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor anunţă că începând de joi plata pentru plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor poate fi făcută prin platforma ghişeul.ro.

7491 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru şoferi. Plata pentru plăcuţele de înmatriculare poate fi făcută prin platforma ghişeul.ro

Veste bună pentru şoferi. Plata pentru plăcuţele de înmatriculare poate fi făcută prin platforma ghişeul.ro

DRPCIV anunţă că începând de joi, 16 septembrie, pot fi efectuate plăţi electronice şi pentru achitarea contravalorii plăcilor cu număr de înmatriculare, tarifului de atribuire al unui număr preferenţial şi păstrarea combinaţiei numărului de înmatriculare în cazul radierii sau transferului de proprietate a autovehiculului.

Plata se poate efectua, fără autentificare, accesând site-ul www.ghişeul.ro şi utilizând un card bancar valid.

Pentru tranzacţiile efectuate prin intermediul platformei www.ghiseul.ro dovada plăţii este obligatorie, iar confirmarea plăţii se transmite pe adresa de e-mail indicată de solicitant.

Tot prin intermediul platformei www.ghişeul.ro pot fi făcute plăţile reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare şi autorizaţiei de circulaţie provizorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici