Vezi aici unde găseşti cea mai ieftină cazare în acest weekend, pe litoralul nostru

Mai este o săptămână până la startul vârfului de sezon, 15 iulie-15 august, aşa că acest weekend va fi ultimul până la explodarea preţurilor de pe litoralul nostru. Deşi este unul dintre cele mai slabe sezoane estivale şi hotelierii anunţă scăderi de preţuri, dacă vă veţi arunca un ochi peste tarife veţi observa cu uşurinţă că diferenţele dintre începutul verii şi perioada de vârf sunt de aproape 30 de euro/noapte, informează Incont.ro

192 afișări
Imaginea articolului Vezi aici unde găseşti cea mai ieftină cazare în acest weekend, pe litoralul nostru

Vezi aici unde găseşti cea mai ieftină cazare în acest weekend, pe litoralul nostru (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

În acest moment, cam toate hotelurile de la Marea Neagră au introdus fel de fel de oferte de tipul "stai 7 nopţi şi plăteşti 6". Totuşi, dacă vreţi să petreceţi doar un sfârşit de săptămână pe ţărmul mării, nu vă lăsaţi păcaliţi de tarifele afişate la recepţiile unităţilor de cazare. Ele pot fi negociate la sânge, mai ales acum, când gradul de ocupare al litoralului este de 40%, mult sub aşteptările specialiştilor din turism.

Citeşte mai multe despre tarifele hotelurile de la Marea Neagră pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici