Vicepreşedinte PSD Caraş-Severin Ion Bejeriţă, vizat de percheziţii într-un dosar de evaziune - surse

Vicepreşedintele PSD Caraş-Severin Ion Bejeriţă este vizat în dosarul de evaziune fiscală de cinci milioane de lei în care luni au loc percheziţii, una dintre acestea fiind la locuinţa lui Bejeriţă, afirmă surse judiciare.

447 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte PSD Caraş-Severin Ion Bejeriţă, vizat de percheziţii într-un dosar de evaziune - surse

Vicepreşedinte PSD Caraş-Severin Ion Bejeriţă, vizat de percheziţii într-un dosar de evaziune - surse (Imagine: Alexandru Solomon/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, una din cele nouă percheziţii care au loc, luni, în judeţul Caraş-Severin, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de cinci milioane de lei este la locuinţa vicepreşedintelui PSD Caraş-Severin Ion Bejeriţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bejeriţă este finul vicepreşedintelui PSD pentru regiunea de vest, deputatul Ion Mocioalcă.

De asemenea, au loc percheziţii la locuinţa omului de afaceri Axinte Obrejan, afirmă sursele citate.

Procurorii fac, luni, nouă percheziţii în judeţul Caraş-Severin, într-un dosar în care reprezentanţii unor firme sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani, prejudiciul fiind estimat la cinci milioane de lei.

Potrivit procurorilor Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în perioada 2009-2014 reprezentanţii unor societăţi comerciale din judeţul Caraş-Severin ar fi înregistrat în evidenţele contabile operaţiuni fictive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici