Vicepreşedintele CJ Argeş, fiul femeii care a reclamat că a fost tâlhărită, a murit

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, fiul femeii care a reclamat că a fost tâlhărită şi ulterior violată, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde fusese adus în stare gravă.

59 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele CJ Argeş, fiul femeii care a reclamat că a fost tâlhărită, a murit

Vicepreşedintele CJ Argeş, fiul femeii care a reclamat că a fost tâlhărită, a murit la spital

Potrivit reprezentanţilor CJ Arges, Florea Costache a fost internat săptămâna trecută la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde fusese adus în comă, după ce suferise un şoc la aflarea veştii că mama lui fusese tâlhărită şi violată, starea fiind agravată şi de probleme medicale mai vechi.

Conducerea Consiliului Judeţean Argeş îşi exprimă regretul în urma decesului vicepreşedintelui Florea Costache.

"Conducerea Consiliului Judeţean Argeş este în doliu după ce, sâmbătă, vicepreşedintele CJ Florea Costache a încetat din viaţă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, în urma unei afecţiuni hepatice", se arată într-un comunicat al instituţiei.

El a fost primul preşedinte al CJ Argeş în perioada 1992-1996, iar apoi, din anul 1996 şi până în prezent, a îndeplinit funcţia de vicepreşedinte al instituţiei.

Florea Costache s-a născut în anul 1954, în comuna Izvoru, judeţul Argeş.

Slujba de înmormântare va avea loc marţi şi va fi oficiată de IPS Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscel.

La începutul acestui an, mama lui Florea Costache, Maria Costache, în vârstă de 77 de ani, care locuieşte singură în comuna argeşeană Izvoru, a reclamat că a fost tâlhărită, fiindu-i furată din portofel suma de 50 de lei, iar ulterior le-a spus poliţiştilor că a fost şi victima unui viol.

Vicepreşedintele CJ Argeş Florea Costache, a suferit un şoc, probabil la aflarea celor întâmplate şi pe fondul unor probleme medicale mai vechi, acesta suferind de hepatită, i s-a făcut rău, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar ulterior la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Marţi, poliţiştii anunţau că suspectul în cazul tâlhăririi şi violării femeii, un tânăr de 24 de ani, din comuna argeşeană Izvoru, fusese prins şi ulterior reţinut. Miercuri, tânărul a fost arestat pentru 29 de zile de către magistraţii Judecătoriei Costeşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici