Video Viceprimarul comunei Deveselu conduce maşina de gunoi: Nu mi-e ruşine

  • Viceprimarul comunei Deveselu conduce maşina de gunoi
  • Şi primarul face pe şoferul de microbuz şi transportă mai multe angajate
  • În Deveselu, în ultimii 4 ani, au fost făcute investiţii de milioane de euro
  • Doar 14 persoane din comună primesc ajutor social
654 afișări

Pui ban pe ban şi faci avere, spune o vorbă din bătrâni. Oameni din popor, edilii din comuna Deveselu, judeţul Olt, au înţeles sensul vorbelor. Aşa că, pe lângă funcţiile de şefi, fac şi munca de jos.

Două zile pe săptămână, viceprimarul merge prin sat şi adună gunoiul. În acest timp, şoferul angajat pe maşina de salubrizare se ocupă de alte treburi.

Nicolae Dobre, viceprimar comuna Deveselu: Este pe teren să taie iarba cu băieţii. Să cosească iarba în părculeţele de joacă, locurile de joacă.(…) Nici nu mă deranjează, nici nu mi-e ruşine.

Localnicii sunt mulţumiţi. Însă, doar restricţiile impuse de starea de urgenţă îi sperie.

"Ieşirăm şi noi acuma. Doamne, fată, n-o veni miliţia să ne amendeze./ Avem voie acuma/ Ei, avem...Până vineri..., de unde?....”

În Deveselu, în ultimii 4 ani, au fost făcute investiţii de milioane de euro. Comuna are apă, canalizare, şcoli moderne, iar acum localnicii speară să fie racordaţi şi la reţeaua de gaze.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici