Video VIDEO Bătaie pentru bani, într-o benzinărie din Arad. Una dintre bătăuşe, revenită curând din Anglia, trebuia să stea în carantină

Amenzi usturătoare pentru doi bărbaţi şi două femei în Arad, după ce s-au luat la bătaie într-o staţie de benzină. Deşi trebuia să stea în carantină, proaspăt revenită din Marea Britanie, o femeie a participat la scandal.

11044 afișări

Scandalul, anunţat miercuri, a avut loc lângă o staţie de carburanţi din oraşul Arad. Doi bărbaţi şi două femei din Mehedinţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 38 de ani, s-au luat la bătaie, din cauza unei neînţelegeri cu privire la o sumă de bani pe care unul dintre bărbaţi o datora celuilalt.

Când i-au verificat pe scandalagii, jandarmii au constatat că pe numele uneia dintre femei este emisă o alertă de coronavirus şi figura în carantină la domiciliul declarat în judeţul Mehedinţi, până în 5 martie inclusiv, deoarece s-a întors recent din Marea Britanie.

Jandarmii i-au sancţionat pe cei implicaţi cu amenzi în valoare totală de 1.000 de lei, pentru provocare şi participare la scandal, iar femeia care a plecat de acasă a primit o amendă de 1.000 lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare şi a fost dusă la un centru de carantină unde va rămâne în următoarele 14 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arad,
carantină,
femeie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici