VIDEO Incendiu puternic, cu mari degajări de fum, la un depozit de materiale plastice din Alba Iulia / Mesaj RO-ALERT

  • Un incendiu puternic are loc, marţi, la un depozit de materiale plastice, respectiv pet-uri, din Alba Iulia.
  • Din cauza degajării mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert.
1824 afișări

UPDATE: Incendiul de la Alba Iulia a fost lichidat. Au intervenit zeci de autospeciale şi pompieri din şase judeţe

Un incendiu puternic are loc, marţi, la un depozit de materiale plastice, respectiv pet-uri, din Alba Iulia. Din cauza degajării mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert.

Incendiul de la depozitul materiale plastice (pet-uri), din Alba Iulia, se manifestă cu degajări mari de fum.

De la nivelul ISU Alba acţionează, la ora transmiterii ştirii, cinci maşini de stingere, o autoscară şi o ambulanţă SMURD.

De asemenea, au fost trimise în sprijin echipaje de stingere de la ISU Sibiu şi de la ISU Hunedoara. „Având în vedere degajarea mare de fum, a fost transmis mesaj Ro-alert pentru adoptarea măsurilor de autoprotecţie”, transmit pompierii.

Incendiul se anifesta cu flacăra vizibilă şi degajare mare de fum pe o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici