Video VIDEO. Intervenţie dificilă a pompierilor, la Agigea, la un depozit care arde violent

Pompierii constănţeni au intervenit, sâmbătă seara pentru a lichida un incendiu izbucnit la o hală aflată în comuna Agigea, flăcările ameninţând să se extindă la casele din apropiere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1043 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, focul a izbucnit în jurul orei 18.00, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă, existând pericolul de extindere la casele aflate în apropiere.

În hală se aflau mai multe butelii, bărci şi motoare şi exista posibilitatea ca acestea să explodeze.

Pompierii au reuşit să localizeze incendiul după câteva ore de intervenţie, iar la ora transmiterii acestei ştiri lucrează pentru stingerea focului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici