VIDEO | Păţania unor tineri care au întins un fir peste un drum naţional. Reacţia unui şofer

Poliţiştii din Alba fac verificări pentru depistarea mai multor tineri care au întins un fir peste un drum naţional din judeţ, după ce un şofer i-a filmat, avertizând că sunt puşi în pericol motocicliştii.

10954 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Păţania unor tineri care au întins un fir peste un drum naţional. Reacţia unui şofer

VIDEO | Păţania unor tineri care au întins un fir peste un drum naţional. Reacţia unui şofer

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că tinerii nu au fost, încă, identificaţi.

„Facem verificări în acest caz pentru depistarea persoanelor respective. Deocamdată nu au fost identificaţi”, a spus Prodan.

Verificările poliţiştilor au loc după ce un şofer a postat pe Facebook o filmare făcută cu camera din maşină în care se văd mai mulţi tineri care întind un fir peste DN 74 între Şard şi Ampoiţa.

„Nişte cretini pe drumul acela drept spre Ampoiţa <se jucau> de-a firul întins peste şosea. (...) Problema este că dacă prind vreun motociclist şi-l surprinde faza, cam ce se poate întâmpla?”, a scris şoferul pe pagina de socializare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici