Virgil Popescu, ministrul Economiei: Tichetele de vacanţă vor fi menţinute

Sumele necesare pentru acordarea tichetelor de vacanţă vor apărea în proiectul de buget pentru 2020, a declarat sâmbătă ministrul Economiei, Virgil Popescu, la Antena 3.

3371 afișări
Imaginea articolului Virgil Popescu, ministrul Economiei: Tichetele de vacanţă vor fi menţinute

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Tichetele de vacanţă vor fi menţinute

„Menţinem voucherele de vacanţă, niciodată nu a fost problema renunţării la voucherele de vacanţă. Mai mult, avem o iniţiativă parlamentară în dezbatere la Camera Deputaţilor cu privire la voucherele din domeniul privat, companiile private”, a spus ministrul.

Ministrul spune că voucherele vor fi acordate şi în extrasezon iar salariaţii vor putea decide perioada pentru care vor primi tichetele. „Vom găsi soluţia pentru ca oamenii să poată alege, poate că se vor duce cu ele în extrasezon în 2021, vom extinde perioada”.

Conform unei iniţiative a guvenului PSD beneficiarii ar fi trebuit să opteze pentru tichete în sezon sau în extrasezon până la 1 noiembrie. Actul normativ nu a intrat în vigoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici