Vitezomanul de pe autostradă: Şofer prins cu 210 km/h pe autostrada A1

Un şofer din Bucureşti a fost prins de poliţiştii sibieni circulând cu 210 km/h pe autostrada A1.

376 afișări
Imaginea articolului Vitezomanul de pe autostradă: Şofer prins cu 210 km/h pe autostrada A1

Vitezomanul de pe autostradă: Şofer prins cu 210 km/h pe autostrada A1

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din Bucureşti, a fost amendat cu 1.305 lei şi a fost sancţionat cu suspendarea dreptului de a conducce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Şoferul a fost prins cu 210 km/h pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii din Sibiu pe linia prevenirii şi combaterii încălcării regimului legal de viteză.

Poliţiştii rutieri au controlat 125 de autovehicule şi au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 48.000 de lei.

19 permise de conducere au fost reţinute, dintre care 12 pentru depăşirea limitei de viteză admise, 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 1 pentru conducere pe sens opus şi 1 pentru alte abateri.

Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate şoferilor care au încălcat regimul de viteză, 86. Alte 5 sancţiuni au vizat şoferii depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, 4 şoferi au fost sancţionaţi pentru neportul centurii de siguranţă, alţi 5 conducători auto fiind amendaţi pentru conducerea unor autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice, în aceste cazuri fiind reţinut certificatul de înmatriculare. Alte 20 de abateri au fost sancţionate contravenţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şofer,
viteză,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici