Vox Populi, Vox Dei. Utilizatorii Twitter îi arată uşa lui Elon Musk, votând pentru demisia lui

Utilizatorii Twitter i-au arătat luni uşa lui Elon Musk, după ce miliardarul din domeniul tehnologiei i-a întrebat dacă ar trebui să demisioneze din funcţia de CEO al Twitter.

647 afișări
Imaginea articolului Vox Populi, Vox Dei. Utilizatorii Twitter îi arată uşa lui Elon Musk, votând pentru demisia lui

Musk i-a întrebat duminică pe utilizatori dacă ar trebui "să demisioneze din funcţia de şef al Twitter", într-o postare în care a prezentat un sondaj pe Twitter. El a adăugat că va "respecta rezultatele acestui sondaj". Peste 57% dintre cei care au votat au răspuns că Musk ar trebui să demisioneze. Au fost peste 17,5 milioane de voturi.

Musk a devenit director general şi administrator unic al Twitter în octombrie 2022, în urma unei lupte publice cu acţionarii Twitter, Musk încercând să revină asupra angajamentului său de a cumpăra platforma pentru 44 de miliarde de dolari, notează POLITICO.

De-a lungul săptămânilor în care s-a aflat la conducerea influentei reţele sociale, Musk a lansat o serie de măsuri controversate, implementând concedieri în masă şi permiţând utilizatorilor anterior interzişi să revină pe platformă. Săptămâna trecută, Musk a suspendat jurnalişti importanţi de pe Twitter după ce i-a acuzat că i-au dezvăluit locaţia, înainte de a reveni asupra deciziei o zi mai târziu.

Contul lui Donald Trump a fost deblocat tot în urma unui sonaj. "Vox Populi, Vox Dei", a scris atunci Elon Musk. Vox Populi, Vox Dei este o celebră expresie latină ce înseamnă vocea poporului este vocea lui Dumnezeu.

Toţi ochii sunt acum aţintiţi asupra Twitter-ului lui Musk, în aşteptarea reacţiei antreprenorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici