Vrancea: Patru persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 2 E 85, în afara localităţii vrâncene Garoafa, după ce şoferul une maşini nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţa sa şi s-a ciocnit de acesta.

109 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Patru persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit

Vrancea: Patru persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit (Imagine:Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, accidentul a avut loc în momentul în care un şofer de 37 de ani, din municipiul Iaşi, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de o autoutilitara care circula în faţa sa şi s-a ciocnit cu aceasta.

În urma impactului violent dintre cele două autovehicule, patru persoane din autoutilitară, toate din comuna Sălciile, judeţul Prahova, au fost rănite.

Toate cele patru victime ale accidentului rutier au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Răniţii din accidentul produs în afara localităţii vrâncene Garoaga sunt Mariana V., de 37 de ani, Doru N., de 31 de ani, Aurelia Mădălina E., de 21 de ani şi Aurel E., de 28 de ani, toţi fiind spitalizaţi.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici