Vrei o imunitate puternică pentru copilul tău? Nu siropurile sunt cea mai bună soluţie!

  • Mulţi părinţi apelează la diferite siropuri pentru a creşte imunitatea copiilor
  • Medicul Andreea Moldovan spune că aceste siropuri nu sunt cea mai bună soluţie
  • Dr. Moldovan: Cred mai mult într-un regim de viaţă echilibrat
2532 afișări
Imaginea articolului Vrei o imunitate puternică pentru copilul tău? Nu siropurile sunt cea mai bună soluţie!

Vrei o imunitate puternică pentru copilul tău? Nu siropurile sunt cea mai bună soluţie!

Vaccin anticovid nu avem, şi niciun tratament care să garanteze sută la sută prevenţia sau tratamentul bolii. Dacă eşti părinte, probabil că te gândeşti cum să faci astfel încât să creşti imunitatea copilului tău, astfel încât să reziste la virusuri, mai ales că se apropie sezonul rece!

Ai grijă, dacă vrei să-i dai copilului siropuri pentru imunitate, mai gândeşte-te o clipă! Chiar dacă au gust bun, nu prea le întăreşte celor mici organismul!

Întrebat înainte de achiziţionarea unui sirop la farmacie, un părinte spune că suplimentele sunt foarte utile şi previn de obicei răceli şi alte afecţiuni. „Cumpărăm în fiecare an”, a afirmat acesta. Un altul însă este reticent, spune că lasă de la sine organismul copilului să îşi facă imunitatea, fără ajutorul vreunui supliment alimentar. 

Dr. Andreea Moldovan, medic infecţionist, spune că în afară de vitamina C, alte produse nu şi-au dovedit eficacitatea. 

„Nu cred în astfel de siropuri, a fost un studiu mai mare efectuat acum câţiva ani, care arăta o creştere a imuntăţii secundar administrării vitaminei C, dar cam atât, alte produse cu aloe, spirulina sau alte componente, nu”, a afirmat medicul infecţionist. 

Copiii au un sistem imun tânăr, activ şi pus la treabă, mai spune specialistul. Însă, iată ce ar fi în schimb benefic pentru sistemul imunitar al copilului tău şi ce anume îl ţine departe de virus.

„Cred mai mult într-un regim de viaţă echilibrat, în respectarea orelor de somn, într-un regim sportiv adecvat, într-o alimentaţie sănătoasă atât cât se poate, evitarea stresului atât cât se poate şi dacă cineva va şti metoda să ne-o spună şi nouă. Aerisire, igiena mîinilor, curăţire, mască”, a precizat dr. Andreea Moldovan.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici