VREMEA în ţară şi în Bucureşti. Ce temperaturi vor fi miercuri şi joi

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a teritoriului. Izolat vor fi căderi de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 25...30 l/mp.

1255 afișări
Imaginea articolului VREMEA în ţară şi în Bucureşti. Ce temperaturi vor fi miercuri şi joi

VREMEA în ţară şi în Bucureşti. Ce temperaturi vor fi miercuri şi joi (Imagine: Shutterstock)

Excepţie va face extremitatea sud-estică a teritoriului unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele obişnuite pentru sfârşitul lunii august în aproape toată ţara, cu maxime între 19 şi 29 de grade şi minime între 13 şi 21 de grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare şi se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă de 17...18 grade.

JOI

Vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în nordul, nord-estul şi centrul ţării, precum şi în zona montană şi pe arii mai restrânse în rest. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 25 l/mp, cu precădere în Moldova, Maramureş, nordul Carpaţilor Orientali şi zona Munţilor Apuseni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16...17 grade în nordul Moldovei şi 30 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime între 9 şi 20 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici