VREMEA la început de săptămână. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi la Bucureşti

Marţi, în nordul, centrul şi nord-estul ţării va fi o vreme răcoroasă, vor fi înnorări temporare şi local va ploua slab. În restul teritoriului valorile termice vor fi în jurul celor înregistrate în mod obişnuit în această perioadă a anului, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar ploile vor fi posibile izolat, cu precădere în Dobrogea şi zonele deluroase ale Crişanei şi Banatului.

727 afișări
Imaginea articolului VREMEA la început de săptămână. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi la Bucureşti

VREMEA la început de săptămână. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi la Bucureşti (Imagine: Theodor Pană/Mediafax Foto)

La munte, la altitudini de peste 2000  m precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze mai mari în Moldova şi în sudul Olteniei, în jurul a 55 Km/h la rafală, iar pe crestele montane va continua să sufle tare cu peste 80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 25 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 7 şi 14 grade.

LA BUCUREŞTI:

Pe un fond termic caracterizat de valori normale la această dată, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 11...12 grade.

ÎN ŢARĂ:

Vremea va fi în general frumoasă, iar în sud-vestul ţării se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi slabe, în prima parte a zilei în regiunile centrale şi estice iar noaptea în cele nordice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu  intensificări temporare ziua,  la munte, în Moldova, Dobrogea şi sudul Olteniei. Temperaturile maxime vor cuprinse între 14 şi 24 de grade, mai ridicate în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei până la 26...27 de grade. Minimele termice se vor încadra între 4 şi 14 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, unde se vor situa în jurul valorii de 0 grade şi vor fi condiţii de brumă. Izolat în zonele joase se va semnala ceaţă.

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici