VREMEA la începutul săptămânii. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

Luni, vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă, mai ales în vest, la deal şi la munte. Maximele termice vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă, iar minimele între -9 grade în estul Transilvaniei şi 6 grade în Dealurile de Vest.

814 afișări
Imaginea articolului VREMEA la începutul săptămânii. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

VREMEA la începutul săptămânii. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

În zonele joase din sudul şi din estul ţării cerul va fi mai mult noros şi în special dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă, trecător asociată cu burniţă. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare, iar ceaţă va fi izolat dimineaţa şi local noaptea. Va mai ploua slab, pe arii restrânse în Maramureş, în nordul Crişanei şi al Transilvaniei, iar în Carpaţii Orientali, la altitudini mari vor fi posibile precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab până la moderat.

LA BUCUREŞTI

Cerul va avea înnorări şi mai ales dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 3...5 grade, iar cea minimă de -2...-1 grad.

MARŢI

Vremea rămâne caldă pentru această perioadă, mai ales la deal şi la munte unde cerul va fi variabil. În zonele joase cerul va fi mai mult noros şi mai ales dimineaţa şi noaptea local se va semnala ceaţă, asociată trecător cu burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 13 grade, iar cele minime vor avea valori de la -9 grade în depresiuni, până la 7 grade în Dealurile de Vest.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici