Vremea se încălzeşte în weekend. Temperaturile maxime ajung la 17 grade Celsius

Sâmbătă şi duminică vremea se va încălzi în mai toate zonele ţării, potrivit ANM. Doar noaptea temperaturile vor fi negative, pe alocuri.

97 afișări
Imaginea articolului Vremea se încălzeşte în weekend. Temperaturile maxime ajung la 17 grade Celsius

Vremea se încălzeşte în weekend. Temperaturile maxime ajung la 17 grade Celsius (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

"În ţară, regimul termic va fi caracterizat de valori mai mici decât cele obişnuite ale datei în cea mai mare parte a ţării, cu maxime cuprinse între 10 şi 17 grade şi minime între -3 şi 6 grade, mai scăzute în depresiuni", arată prognoza ANM.

În sud-vest cerul va rămâne înnorat, iar pe arii restrânse va ploua slab. La munte, la altitudini de peste 1800 m, izolat vor cădea lapoviţă şi ninsoare, neînsemnate cantitativ. Local, în nordul şi în centrul teritoriului şi izolat în rest, se va produce şi brumă.

Citeşte mai multe despre cum va fi vremea în weekend pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici